ΕΤΑΙΡΙΑ

Λιγα λογια για εμας

Η Link ιδρύθηκε το 1997 από στελέχη με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, έχοντας όραμα τη δημιουργία μιας δυναμικής μονάδας που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της αγοράς στο χώρο των αποθηκεύσεων, ανασυσκευασιών, επαναπροωθήσεων και διανομών, με τρόπο που χαρακτηρίζεται από αποτελεσματικότητα, ευελιξία και έμφαση στον πελάτη.

Η άνοδος της εταιρίας υπήρξε ραγδαία, με αποτέλεσμα σήμερα η εταιρία να έχει αυξήσει τόσο τον κύκλο εργασιών της, όσο και το πελατολόγιο της το οποίο περιλαμβάνει εταιρίες διεθνούς εμβέλειας και κύρους.
Η αποτελεσματική διεκπεραίωση του έργου και η αρμονική συνεργασία με τους πελάτες, προσδιορίζουν τον χρυσό κανόνα που τοποθετεί την Link στην κορυφή.

Αποθηκευτικοι Χωροι

Η Link διαθέτει σύγχρονους αποθηκευτικούς χώρους στεγασμένης αποθήκης 6000 τ.μ. σε έκταση 15 στρεμμάτων και καλύπτουν απόλυτα κάθε πελατειακή ανάγκη.

Προσφέρονται σημαντικές δυνατότητες εξειδικευμένων εργασιών (φορτοεκφορτώσεων) σε ρολό χαρτιού, βαρελιών (με ειδικές λαβίδες).

Η υλικοτεχνική υποδομή καλύπτεται με σύγχρονα Κλαρκ (καυσίμου και ρεύματος) καθώς και rich trail.

Οι αποθηκευτικοι χωροι περιλαμβανουν

Υδραυλικες Ραμπες

Πλαινες Ραμπες

Ραφια & αλλους εξοπλισμους στηριξης

Συστηματα πυροσβεσης

Εξειδικευμενα συστηματα ασφαλειας

Σημαντικες επενδυσεις σε συστηματα συγχρονης τεχνολογιας

Με ένα σύστημα Διαχείρισης Αποθηκών και Διανομών (WMS), ERP, Web, POD βρίσκεται πάντοτε μπροστά. Οι πελάτες της έχουν εργαλεία track and trace και online ενημέρωση για τις διακινήσεις τους.

Link ΕΠΕ σημαίνει συνεργασία, εμπιστοσύνη, αξιοπιστία, ευελιξία, ορθότητα και αμεσότητα. Αυτές είναι οι αρχές μας και αυτές υλοποιούμε καθημερινά.

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Οι σύγχρονες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της εταιρείας μας βρίσκονται σε κομβικό σημείο στην περιοχή του Ασπροπύργου και σας προσφέρουν τις απαραίτητες συνθήκες για την ασφαλή φύλαξη και αποθήκευση των προϊόντων σας.

Βρισκόμαστε στον Άγιο Γεώργιο – Θέση Μπεναρδή, στον Ασπρόπυργο Αττικής

LINK EPE - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Raben Intertans

Χρειαζεστε υπηρεσιες LOGISTICS;

Ειμαστε εδω για να σας βοηθησουμε!